+31 (0)642738456 info@com-pass.nl

Coaching

Als wat je doet niet meer werkt en wat anders probeert ook niet lukt, dan daag ik je uit. Niet door jou te vertellen wat je moet doen, maar door met aandacht naar je te luisteren en je te prikkelen om jouw werkelijkheid van een andere kant te laten belichten en uit te proberen.

Jezelf blijven ontwikkelen is een levensweg. Stilstand wordt soms geassocieerd met achteruitgang. Als je stil blijft staan, dan is dat ook zo. Even stilstaan gebruik je om te ontdekken hoe je écht verder wilt. Tijdens het coachingstraject proberen we niet alleen te achterhalen wat je wilt, maar vooral ook waarom je dat wilt.

Coming through Passing

‘Je komt verder door wat je niet meer dient los te laten, je te verbinden met het nieuwe wat je wel dient en dit je eigen te maken.’

Waarom coaching

Is verduidelijkend

Werkt verbredend

En waarde toevoegend

Ik doe dit door met aandacht, respect en zorg, je de ruimte te geven om vanuit verschillende gezichtspunten te kijken naar wat zich vanuit jou dan ook maar aandient. Hieruit krijg je inzicht in nieuwe mogelijkheden die je kunt onderzoeken op haalbaarheid. Niets is onmogelijk, alles is het onderzoeken waard. Nieuwe inzichten en ideeën komen aan het licht en zijn vaak onbewust al aanwezig. Je beste oplossing, is je eigen gevonden oplossing.

Ik vind het belangrijk dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leerdoelen. Alleen door dit te erkennen, kun je verder ontwikkelen. Die leerdoelen kunnen gedachten, gevoelens of situaties zijn die zich zowel zakelijk als privé afspelen. Ik help je om bij de kern van deze leerdoelen te komen. We werken vanuit het hier en nu, waarbij ik je soms zelf dingen laat ontdekken en soms ook hands-on adviezen zal geven.

Een goede vraag = het begin van een antwoord

14 + 9 =