+31 (0)642738456 info@com-pass.nl

Gerard Wissink

Al ruim 25 jaar help ik mensen en organisaties via coaching, leiderschapstrainingen en verandertrajecten. Mijn motto is: Hét Wérkt Mét Ménsen en daar richt ik mij dan ook op. Dit motto voer ik al sinds de oprichting van ComPass, omdat alles hiermee begint.

Mensen karakteriseren mij als iemand die geduldig, respectvol en open is, waarmee ze een goed gesprek kunnen voeren. Door middel van feedback maak ik het onbewuste en niet effectieve gedrag bespreekbaar. Ik kan dit doen door mee te gaan met jouw gedachten, maar ook door de confrontatie aan te gaan. In het gesprek kan het soms schuren, waardoor het even ongemakkelijk aanvoelt, maar daar zit wél de groei.

Ik ben meer realist dan idealist en hou daarom van een gesprek dat ertoe doet. Ik kan ook hands-on adviezen geven die je uitprobeert en kunt aanpassen naar eigen inzicht. Samen zullen we de ervaringen en bevindingen ervan evalueren. Kenmerkend is dat ik altijd probeer je eigen invloedssfeer te vergroten.

Een goed gesprek…

Is onderzoekend

Werkt uitdagend

En respecterend

 Persoonlijk ben ik een “constant gardener”. Ik raak nooit uit getuinierd en dat is ook mijn uitdaging in gesprekken met mensen. Om zelf los te komen uit mijn gesprekken en ontmoetingen  lees ik graag een boek dat ik vast kan houden, wandel graag en probeer muziek in mijn leven te brengen door hobo en saxofoon te spelen. Verder zorg ik voor de nodige “lummeltijd” om te overwegen wat anderen en mij in beweging en ontwikkeling houdt.

Van huis uit ben ik bij justitie en politie opgeleid. Ik heb als gastdocent aan de RijksUniversiteit Groningen 20 jaar les mogen geven en eveneens gewerkt als freelance trainer/docent bij een toonaangevende advies- en trainingsbureaus.